Kategoriat Tissit kiinnostaa thai huora

Nainen haluaa seksiä anaali seksiä

nainen haluaa seksiä anaali seksiä

Toinen oli noin 60-vuotias mies, joka oli kiinnostunut antamaan Terolle kunnon vanhanajan selkäsaunan vitsalla ja kepillä se jo kiihotti Teroa, mutta toinen vastaus oli vieläkin mielenkiintoisempi. Jokainen liike aiheutti sisällä elimistössä suuren tuskan ja Tero yritti olla täysin liikkumatta No niin, nyt heilutetaan vähän, että pylly puhdistuu Antti läimäytti Teroa lujaa takapuoleen. Huomattuaan tämän Antti läimäytti Teron kullia ja osittain kiveksiä toisellaan kädellän sen verran kovaa, että kiihotus katosi nopeasti. Ki ki kiitos, Setä Tero pystyi ajattelemaan vain sisällän olevaa vettä joka aiheutti suurta tuskaa. Alushousujen alta nouseva tuoksu oli voimakkaan miehinen. Kullien hankaaminen toisiinsa tuntui kuitenkin iljettävältä. Antti ruiskutti niihen vettä kovalla paineella, niin että Tero yritti väistellä letkua. Lisäksi Antti toi esille pyykkipoikia ja nipisti ne Teron kulliin. Katseltuaan ja kourittuaan Teron pyllyä vähän aikaa Jore asettui Teron eteen siten että alushousut olivat Teron suun korkeudella ja käski Nuole ensin mun alushousuja ja riisu ne sitten suullasi. Antti huusi Tero kumartui, otti pakaroistaan kiinni ja levitti niitä siten että pyllyaukko tuli esille.

Päiväkahviseuraa jyväskylä beautiful shemales

Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Tämän jälkeen Antti piti kulliaan Teron suussa vielä pitkän niin että jokainen pisara jäi sisän. Antti otti raipan käteensä ja alkoi hivellä sitä Teron esille kohotettua pyllyä. Antti levitti reikä joka suuntaan ja katsoi välillä syvälle sisän. Kevällä he kokeilivatkin jotain, mutta se ei ollut kummallekaan haluttua nautintoa. Tämä saa riittä tältä päivältä. Ähh ei lopeta, Setä, mä pyydän. Hän haaveili yhä enemmän ja useammin, että häntä nöyryytettäisiin ja pakotettaisiin seksiin. Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen. Sieltä Antti nosti ketjun, jonka päissä oli lukittavat lenkit. Antti halusi, että Tero oppii tietyt temput niin hyvin ja intohimoisesti, että jatkossa Antin ei tarvitsisi enä mainita asiasta. Kun Tero ei heti vastannut, Antti huusi: Nyt rupeet vastaileen vähän nopeemmin tai mä suutun Tero vaikersi: e-e-ei ole Antin kulli alkoi pikkuhijaa taas herätä. Usein Sakke hakkasi Teroa noin metrin pituisella katajasta tehdyllä kepillä.

nainen haluaa seksiä anaali seksiä

selän ja pepun täysin sinipunaiseksi. Ne eivät vähentäneet Teron innostuksensekaista hermostusta. Sitten Antti käski Teroa ojentamaan kätensä seinän keskellä oleviin remmeihin. Hän oli tosin haaveillut piiskasta, mutta nyt hänestä tuntui kuin koko takapuoli olisi revitty irti. Nämä fantasiat mielessä hän usein masturboi Tiinalta salassa. Levitäppäs vähän pyllyäs Antti komensi. Ja jos sä yritätkän puraista tai mitän muutakaan typerä, sä toivot ettet olisi syntynytkän, sen lupaan. Antti opetti Teron tarjoamaan peppuaan eri tavoilla. Silloin Antti työnsi sen kokonaan Teron suuhun. Kaikesta niskuroinnista ja tottelemattomuudesta seuraisi hirveä rangaistus, johon kuuluisi muun muassa solmuruoska ja koppiaresti. Tero ei hermostuksissaan uskaltanut kysellä mitän, Antti taas yritti keventä tilannetta kertomalla paikallisia vitsejä. Ai niin, mä pätin illalla, että sun nimes on tästä lähtien sitten Anu. ..


Eroottiset tarinat anal escort

Tero ei tänä aikana pystynyt nukkumaan lainkaan koska häntä naitiin lähes koko ajan ja hänen pyllynsä alkoi vuotaa verta. Tähän Antti vastasi repimällä korvista. Muutenkin oli selvä, että Antti ei ollut köyhä. Tero ei nukkunut lainkaan. Antti jatkoi: Nyt mennän pesemän Pimpsan pylly, ettei se kirvele enä. Kettingit kiristivät Teron jalkoja lattian suuntaan. Tämä oli kuitenkin Terolle lähes mahdotonta, koska hänen varpaansa hädin tuskin ottivat maahan. Tero ajattelikin, että Sakke oli huumeidenkäyttäjä. Toisena opiskeluvuonna hän oli kuitenkin alkanut seurustelemaan itseän vanhemman Tiinan kanssa. Terosta se tuntui kun Antti olisi tunkeutunut Teron ruumiin lisäksi myös mieleen. Matkalla ei paljon puhuttu.